Home / Valors

El Director d’una entitat em va dir un dia

valors“Quan sento que tinc la incertesa sota control, per petit que sigui, és quan prenc les millors decisions”.

El control absolut es impossible, però hi ha tot un seguit de factors, de riscos, que són transferibles a una asseguradora i no fer-ho bé pot significar greus pèrdues per l’entitat.

En aquests moments on hi ha tantes modificacions a les Lleis que afecten a la vostra gestió diària (Nou codi penal, Transparència, Copagament, Llei dependència, entre d’altres…)

En un àmbit complex que es mou constantment entre el món social i el laboral… On un treballador també és usuari i del quin en sou responsables en molts casos fora del horari laboral…

 

On una entitat pot tenir residències, i fer melmelada i recollir residus i donar formació, i organitzar esdeveniments per captar fons i…. (tot allò que sou capaços d’imaginar per afavorir els vostres usuaris!)

Davant aquesta enorme complexitat, gens habitual a les empreses ordinàries, heu de tenir la certesa que feu una bona transferència de riscos i que el vostre assessor coneix i té la capacitat de contractar les cobertures adients per aquest sector i dels vostres riscos en concret.

 

Com podem ajudar-vos a mesurar els vostres riscos i que esteu ben assegurats?

El primer pas es veure’ns, parlar-ne, conèixer les activitats que realitzeu i iniciar un procés d’auditoria de riscos. A càrrec nostre, i sense compromís.

L’Auditoria inclou:

  • Estudi i valoració de les cobertures actuals, els capitals i els límits de cobertura.
  • Detectar possibles riscos NO inclosos, o amb capitals insuficients.
  • Preparació i presentació d’un projecte comparatiu aplicant les condicions dels nostres protocols exclusius per a entitats socials.
  • Valoració econòmica i càlcul del possible l’estalvi aconseguit
  • Presentació de les opcions de reinversió de la reducció de prima aconseguida en millores de cobertura.

 

Omple el formulari per concertar una visita.

*Nom i cognoms:

*El vostre email:

Telèfon:

Població:
*Missatge:


D’acord amb l’establert en la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades recollides, seran incorporades als nostres fitxers i que podrà en qualsevol moment exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la Llei orgànica 15/1999.