Home / Com treballem

valorsSi ens otorgueu la vostra confiança per ser els vostres mediadors, la nostra manera de treballar és la següent.

Ens encarregarem de:

  • El manteniment i l’adaptació constant del Pla d’Assegurances ja sigui fuit de les vostres activitats o de les modificacions legals que es produeixin.
  • La mediació amb les companyies en el moment de la renovació i per descomptat, en cas de sinistre, fent nosaltres el seguiment fil per randa de cada acció fins aconseguir l’indemnització que us correspongui.

El nostre ADN ens porta a millorar any darrera any. Actualment tenim col·lectius de pòlisses i cobertures úniques al sector assegurador.

I també els millors preus, gràcies al volum que gestionem i a la nostra negociació constant amb les companyies. Junts sumem!

Creiem fermament que hi ha un altre manera de fer les coses, ho hem demostrat i ho seguim fent cada dia en aquests 20 anys que portem. I per això us diem: Feu-nos part del vostre projecte !!

La nostra experiència i coneixement ens permetrà gestionar de forma excel·lent els riscos de la vostra entitat i de tots els que la feu possible!!

 

Omple el formulari per concertar una visita.

*Nom i cognoms:

*El vostre email:

Telèfon:

Població:
*Missatge:


D’acord amb l’establert en la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades recollides, seran incorporades als nostres fitxers i que podrà en qualsevol moment exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la Llei orgànica 15/1999.