Com podem ajudar als afectats del terretrèmol al Nepal?

27 d'abril de 2015

campanya-terretremol-nepal-asseguranca-etica-social-partnersLa Fundació Petit Món, gestionen  una  casa d'acollida per a infants a Katmandú junt amb una ONG local.

Per sort, el terratrèmol no els ha afectat, però l'entorn es un desastre !!

Els nepalís son gent feliç i sobretot forta, però això els serà molt difícil de remuntar sense la nostra ajuda i solidaritat.

Us adjunto la carta que la Fundació a pujat a la web i a la pàgina de facebook:

"Estimats amics i amigues: Les notícies que ens arriben del Nepal són abrumadores. Ja s'han comptabilitzat més de 2000 morts i milers de famílies s'han quedat sense casa. I malauradament, aquestes xifres aniran creixent... Aquest mateix matí ha tornat a donar-se una rèplica de 6.7 i els experts diuen que esperen més rèpliques en els futurs dies/mesos.

A Petit Món hem obert un compte per a tots aquells que vulguin contribuir a pal·liar aquest desastre.

Anirem informant del que hem recaptat i quina serà la seva destinació a través del Facebook de la Fundació.

Des de Sano Sansar, la nostra ONG al Nepal farem tot el que estigui a les nostres mans per ajudar als nostres amics nepalesos que han patit aquest greu terratrèmol.

Comptem amb la valuosa ajuda del nostre gran equip humà (Raul, Rupak, Mireia, Pramila...) així com les mamis i els nostres nens i nenes de la casa. Afortunadament tots ells han sortit sans i estalvis, i després del shock que han patit segur que també estaran encantats de poder ajudar a la resta de famílies.

Compte Fundació Petit Mon:  ES23 2100 3025 9222 0062 5607

Concepte: "Ajuda Afectats Terratrèmol"

Important: els que vulgueu certificat de la donació, preguem ens indiqueu al concepte el vostre nom, Dni i email.

URGÈNCIES 24H

    Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
    Social Partners S.L. Corredoria d'Assegurances
    cross-circle
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram