Nadal 2016

7 de desembre de 2016

Un any més hem arribat al  Nadal treballant per crear nous acords i millores per l'any que bé.

Ha estat un any desmesurat, amb situacions imprevistes a les que hem sabut reaccionar, amb esforços organitzatius importants com han estat les dues jornades  "do-it-yourself compliance" junt amb Molins-Silva.

Hem gaudit de les bones notícies i de veure com noves entitats socials ens heu acceptat dins dels vostres projectes.

Alhora ha estat un any  farcit de canvis, la innovació i la evolució constant suposa un desgast, la lluita a contracorrent per a la defensa del servei als assegurats i, en especial dels drets de les persones amb alguna discapacitat, ens ens fa pagar el seu preu i això, en algun moment, ens fa perdre part de la nostra força però l'entrada de gent més jove al nostre equip ens aportarà nova energia.

He tingut moments de por intensa aquest any, por pensant en el futur, davant del creixement o de decisions importants en un entorn econòmic molt complicat.

És en aquests moments quan t'adones que la força d'un projecte en el que creus s'imposa per si mateix i et fa valent, es quan t'adones que l'energia d'un l'equip de persones amb un objectiu fort i engrescador deixa la por desactivada.

Tenim un gran repte per consolidar, i des de aquesta posició privilegiada, la de tenir una feina amb sentit, seguirem donant recolzament assegurador als projectes de les entitats socials i, junt amb vosaltres, podrem ser útils ajudant als més febles de la nostra societat.

Ara omplim-nos de llum el cor i repensem les coses de nou doncs un any més, tot recomença !

Bon Nadal i que tingueu un 2017 molt feliç.

Jaume Serarols, Director Social Partners.

 
 
 

URGÈNCIES 24H

    Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
    Social Partners S.L. Corredoria d'Assegurances
    cross-circle
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram