Home / Activitats / La Food Truck de la Fundació Onada arriba amb moltes ganes de moure’s pel territori. Presentació oficial, el dissabte 28 a Tarragona !!

La Food Truck de la Fundació Onada arriba amb moltes ganes de moure’s pel territori. Presentació oficial, el dissabte 28 a Tarragona !!

la-fuck-onada

El proper dissabte 28 de maig, a partir de les 10 h us convidem a gaudir d’un matí ple d’energia, salut i música al Parc Francolí, compartit amb l’Associació Ment i Salut La Muralla.

Serà un matí ple de sorpreses on presentarem la novetat d’Onada: la TruckOnada! Una Food Truck que arriba amb moltes ganes de moure’s pel territori.

La Jornada s’organitzarà de la següent manera:

  • De 10  a 12,45 h: Masterclasses de Zumba solidària, a càrrec de l’Associació Ment i Salut La Muralla “Vine a ballar per la Salut Mental” (sessions cada 45 minuts).
  • 12,45 h: sorteig d’una cistella de productes Onada, a càrrec de l’Associació Ment i Salut La Muralla.
  • 13 h: presentació de la TruckOnada, a càrrec de la Fundació Onada.

_____________________________________________________________

El projecte de la gestió del Parc del Francolí promou la inserció laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, la cohesió social i el desenvolupament sostenible d’aquest espai on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.

Gràcies per col•laborar amb aquest projecte social!