Social Partners mecenes de la Mostra d'Igualada

7 d'abril de 2014

 mecenas-mostra-igualada-social-partners

25 anys de Mostra de Teatre Infantil i Juvenil a Igualada, us asseguro que és un dels moments en els que la meva ciutat llueix més.

Tothom es fa seu el teatre, i la complicitat amb la màgia de l’espectacle és total, és la festa del teatre, familiar, infantil o per tothom. No us ho perdeu.

Després de gaudir-ne durant molts anys com a família, i veient disfrutar, patir o riure les meves filles durant moltes Mostres, us puc dir que s’han quedat enamorades del teatre per sempre.

Després de tot el que he rebut, penso que ha arribat el moment de poder oferir alguna cosa a La Mostra.

Teniu el recolzament de Social Partners i el seu equip humà, que busquem, com la gent del teatre, oportunitats cada dia, amb vocació d’innovar constantment, estar aprop dels nous temps i dels valors de la nova economia social.

Aquest primer any donem les invitacions que ens corresponen com a empresa Mecenes de la Mostra, als alumnes de l’escola especial APINAS d’Igualada. I l’any que ve, volem ajudar a més escoles especials de Catalunya a que puguin venir a compartir amb nosaltres aquesta festa de la màgia.

Us esperem, que comenci l'espectacle !!

 

URGÈNCIES 24H

    Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
    Social Partners S.L. Corredoria d'Assegurances
    cross-circle
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram