Home / Compliance / 25 Entitats Socials participen a la Jornada “Do it yourself” per crear conjuntament el document base del “Compliance”.

25 Entitats Socials participen a la Jornada “Do it yourself” per crear conjuntament el document base del “Compliance”.

SLIDER

El divendres passat vàrem comptar amb la presència del Dr. Jesús Silva de Molins & Silva en l’obertura de la jornada.

Les seves paraules van donar aquell punt de força necessari per iniciar un procés com aquest.

“Lo que pide el codigo penal, se lo pide a las sociedades que carecen del espíritu, y allí hay que meter el espíritu a martillazos, en vuestro caso, es tan fácil como dejar fluir el espíritu, vuestros valores y traducirlos.”

Després, la Dra. Beatriz Goena de Molins & Silva, una de les millors especialistes internacionals de “Compliance”, va desenvolupar els principals riscos que afecten a les entitats socials i que les posen en situacions compromeses.

Són aquests punts els que caldrà tenir en compte per a crear un protocol de prevenció de delictes que reflecteixi i ajudi a les entitats a detectar, prevenir i  que esdevingui la la base sobre la que les entitats es puguin defensar davant de possibles processos penals.

Escolteu l’intervenció sencera del Dr. Jesús Silva de Molins & Silva, les seves paraules d’expert,  donen sentit al  repte d’implementar el Protocol de Prevenció de Delictes, “Compliance” a les entitats.

Agrair als participants de les entitats les seves intervencions en els espais oberts de debat sobre les que la Beatriz desenvoluparà el seu treball, i que es concretarà properament en les sessions de consultoria personalitzada.

Sabeu que és possible organitzar tot el càtering amb productes d’entitats socials? tot estava boníssim !!