Vídeo: l'incendi a Asproseat

29 de gener de 2021

El maig del passat 2019, l’Associació Asproseat, una de les gairebé 300 entitats que confien la seva seguretat a Social Partners, va patir un incendi molt greu. 

Restablir la normalitat després de viure un sinistre de grans dimensions és un repte d'una complexitat molt alta, i perquè no dir-ho, el que dóna sentit a la feina que fem cada dia.

Hores i més hores que ens ha permès poder ajudar a Asproseat a sortir d'un moment de gran Incertesa.

Una situació de caos que es pot remuntar a partir de dues bases: l'energia dels responsables de l'entitat i una assegurança ben feta.

És cert que les assegurances són difícils d'entendre, que les companyies usen un llenguatge complicat i força desconegut. 

Fins i tot els professionals amb més formació, i que exerceixen lideratges indiscutibles, desconeixen el detall de les cobertures que els poden salvar d'un tancament.

Per aquest motiu, a Social Partners hem aprofitat aquest temps de confinament per desenvolupar presentacions digitalitzades que us ajudaran  a traspassar la informació a totes les persones implicades en el funcionament de l’entitat. 

Però no només això, sinó que també estem dissenyant formacions sobre la gestió del risc, que aviat us podrem oferir a través de la Fundació Institut Social Partners.

Avui, ens fa il·lusió compartir amb vosaltres  un vídeo, de només tres minuts, sobre l’incendi que va afectar a l’Associació Asproseat i de com ho vam resoldre plegats.

Agraïm de cor les paraules del Ramon i l'Asun, els capdavanters d’aquest projecte que promou i defensa els drets de les persones amb discapacitat.

I sobretot els agraïm la confiança rebuda perquè vam poder estar al seu costat quan realment ens necessitaven.

URGÈNCIES 24H

    Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
    Social Partners S.L. Corredoria d'Assegurances
    cross-circle
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram