Home / Equip Social Partners / Jornada de Reflexió – Equip Social Partners

Jornada de Reflexió – Equip Social Partners

jornada reflexio equip Social Partners

El divendres 21 de març, vam fer una jornada de reflexió al restaurant de l’ermita de la Tossa gaudint de l’entorn natural, l’espai acollidor i l’amable companyia…

Es va generar un ambient alegre, i entre bromes i rialles la nova Community Manager de Social Partners: Luna Carvajal, va fer un recorregut per la nova web socialpartners.org.

Valorant i comentant el que el procés de creació de la nova web ens està aportant:

  • Procés de replanteig de les prioritats, dels processos a simplificar i a avançar en el concepte de l’orientació al servei i la proximitat amb els nostres assegurats, ja siguin entitats socials o particulars.

  • Creació de formes d’interacció entre els nostres assegurats i l’equip Social Partners per donar solucions a cada necessitat de gestió administrativa o en la gestió de les urgències.

  • Creació d’espais d’accés restringit dins la web per a cada entitat social, amb la documentació personalitzada dels nous projectes d’innovació que ja tenim a punt i que volem que siguin compartits.

A continuació Jaume Mas va presentar el nou acord entre Social Partners i Tancal, “els nostres professionals de confiança”.

El nostre servei d’assistència i coordinació de professionals per tot Catalunya, amb total independència de les companyies asseguradores, obert però molt proper als nostres assegurats, a nosaltres i als pèrits: una petita revolució…

Va destacar els avantatges addicionals que pot suposar per als nostres assegurats: descomptes en cuines, banys, auditoria tècnica de pressupostos, segons pressupostos gratuïts, etc. Podeu trobar els detalls de l’acord en aquest enllaç.

I en aquest ambient de confiança i proximitat es van generar noves idees i propostes de millora que fan que les jornades com aquesta, fites on aturar-se, serveixin per adonar-nos del camí recorregut i seguir endavant amb més força!!

Agraeixo a tot l’equip el compromís amb el projecte Social Partners i als nostres assegurats la seva confiança per fer-lo realitat dia a dia.

Vull compartir amb vosaltres això, em sembla molt interessant aquesta idea, i sobretot amb els temps que corren…

“No es el moment de pensar en victòries i derrotes,
Sinó de veure què es pot fer i aprendre”
Mike Goldstein