Home / Compliance / Obertes les inscripcions del segon Do It Yourself “Compliance” per al 7d’octubre. 25 places exclusivament per a entitats sense ànim de lucre

Obertes les inscripcions del segon Do It Yourself “Compliance” per al 7d’octubre. 25 places exclusivament per a entitats sense ànim de lucre

Social Partners i Molins & Silva han establert un protocol per desenvolupar el Model de Prevenció de Delictes per a Entitats Socials en totes les seus àmbits, des de la creació del manual, seguiment i implantació a l’entitat, oferint de forma immediata la cobertura de la defensa penal corporativa en cas d’una denúncia, a totes les entitats que estiguin dins el projecte.

Comptem amb la garantia d’un dels millors bufets jurídics penals www.molins-silva.com i una de les especialistes internacionals de referència en aquest moment, la  Beatriz Goena.

Una vegada més, fidels a la nostra forma de treballar, al pactar les condicions de forma compartida entre les entitats que vulgueu  participar, el cost es reparteix entre el grup d’inscrits, reduint-se i fent-lo molt més assequible !

Contacta’ns per a més informació, ok ?