Home / Responsabilitat civil / Ja pots veure el webinar: “Per què l’assegurança de ciberrisc és una aliada imprescindible?

Ja pots veure el webinar: “Per què l’assegurança de ciberrisc és una aliada imprescindible?

No et perdis l’oportunitat de conèixer el testimoni real d’un ciberatac resolt amb èxit, a través de la gravació del webinar, que pots visualitzar en aquest enllaç.

Social Partners ens hem aliat amb IFEU, empresa especialitzada en informàtica de sistemes, per poder donar un servei més complet als nostres clients, en l’ambit de la ciber seguretat. Aquesta és la primera acció que hem fet plegats: un webinar on ens preguntàvem per què l’assegurança de Ciberrisc és una aliada imprescindible. El webinar va començar amb el testimoni del Carlos, el cap de sistemes d’una entitat social que va patir un ransomware (segrest de dades), aquest setembre.

Gràcies a l’assegurança de ciberrisc s’ha creat un equip d’especialistes que ha donat suport als informàtics locals durant els 14 dies que, d’una manera ininterrompuda, ha lluitat per aconseguir desencriptar els servidos encriptats. La sinceritat del seu testimoni va evidenciar que encara hi ha molta feina a fer pel que fa la protecció digital i que cal tenir aliats especialistes per poder combatre aquesta amenaça. 

No tenir els sistemes informàtics ben protegits pot facilitar un incident de seguretat, però tal i com explicava Oriol Feu, cofundador i cap tècnic de l’empresa IFEU, els vectors d’entrada són canviants i cal estar sempre alerta i actualitzat.Oriol Feu, també va facilitar un ranking sobre quines són les capes de seguretat que aconsella tenir en els sistemes informàtics, per tal de poder evitar un accés indegut.

Per la seva banda, Jaume Serarols, director de la corredoria Social Partners, va confirmar que les assegurances de ciberrisc es fan càrrec de les despeses que comporta un atac cibernètic. Pel que fa les cobertures, exposava l’evolució d’aquest tipus d’assegurances, que inicialment només donaven resposta a la Responsabilitat Civil de la gestió i la custòdia de les dades sensibles i que, actualment, poden arribar a indemnitzar, fins i tot, la pèrdua de guanys a conseqüència d’un ciberatac. Entra al webinar i descobreix als çultims 15 minuts, quina és l’amplitud de la última capa de protecció, quan tot falla.

Si encara no teniu uhna pòlissa de ciberseguretat al vostre pla d’assegurances, no dubteu a trucar-nos.

Estem contents de poder ajudar-vos a gestionar el risc cada vegada mmillor.