Home / Activitats / Attori/ di/ versi – Accademia Arte della Diversità

Attori/ di/ versi – Accademia Arte della Diversità

“Ens agrada la idea que el límit entre la realitat i la ficció sigui penetrable, que les fantasies i desitjos puguin materialitzar-se i així, els materials i les pràctiques de treball es converteixen en l’ocasió per somiar. 

Una persona pot esdevenir la protagonista de la seva pròpia vida quan supera els límits, canvia la seva rutina, navega per aigües inexplorades, reconstrueix identitats.

Per això necessitàvem un projecte col·lectiu, una empresa social on crear una revolució cultural que no en té prou amb administrar el present, sinó que tracta de dibuixar un futur.

Així que hem donat llum a un lloc anomenat “Accademia Arte della Diversità”, on fem cultura, teatre, errors, relacions, educació, dansa, tallers, reunions (moltes), contractes de treball i no ocultem el temor que el cel caigui sobre el nostre cap.

Fem tot això en aquests temps actuals, tractant de ser, sobretot, un projecte artístic de qualitat, sense indulgències, ni formes de compassió, només amb els nostres actors diversos. Aquí és on ens va portar a la nostra vocació, ser una companyia de creació en l’àmbit de la dansa i el teatre.

Estem davant una nova temporada que veu el naixement de dues noves creacions i sobre la base d’un repertori que explica la nostra història. Espectacles que protagonitzen els nostres actors i actrius, acompanyats pels directors, ballarins, coreògrafs, i actors que vénen d’altres experiències i estem satisfets d’haver-nos creuat.”

De la presentació de la temporada 2016-Accademia Arte della Diversità.

www.teatrolaribalta.it

accademia-arte-della-diversita

H + G 5

H + G 13