Blog

Bones vacances 2022

Un any més arriba l’estiu i necessitem desconnectar un parell de setmanes per tornar amb les piles renovades, del dia 8 fins al 22 d'agost.

  • Si aquests dies hi hagués algun imprevist greu, contacteu per whats o deixeu-nos un missatge al contestador.
  • Si veieu que la incidència pot esperar, ho resolem a la tornada que hi haurà mes activitat i tindrem els pèrits i companyies al 100%.
  • Si parlem d’alguna cosa urgent en la que es imprescindible actuar, podeu:

Fer una reparació d’urgència amb els vostres professionals de confiança

Trucar a la gent de VITALI amb els que tenim un acord de col.laboració.

No us oblideu de fer fotos de tot i guardar les peces danyades per si cal fer un peritatge a posteriori.

No és obligatori utilitzar els serveis de Grup Vitali, però la seva rapidesa i compromís s'han convertit en el nostre partner de confiança.

Tenim connexió directe amb ells a través d’una plataforma digital.

Aquí és on ells pengen les fotografies i els vídeos al moment i això ens facilita poder veure bé els danys tan abans com després de la reparació.

També hi pugen els pressupostos detallats. Tot pensant sempre en ajudar a la tasca del pèrit.

Aquesta és una informació molt valuosa per a nosaltres per poder fer un bon seguiment i tramitació del sinistre.

Si necessiteu ASSISTÈNCIA EN CARRETERA i no recordeu el número de telèfon, podeu consultar-lo en aquest enllaç.

El 22 d’agost tornarem a estar a l’oficina.

Bones vacances 2021

Un any més arriba l’estiu i necessitem desconnectar un parell de setmanes per tornar amb les piles renovadesJ

  • Si aquests dies hi hagués algun imprevist greu, contacteu per whats o deixeu-nos un missatge al contestador.
  • Si veieu que la incidència pot esperar, ho resolem a la tornada que hi haurà mes activitat i tindrem els pèrits i companyies al 100%.
  • Si parlem d’alguna cosa urgent en la que es imprescindible actuar, podeu:

Fer una reparació d’urgència amb els vostres professionals de confiança

Trucar a la gent de CRONOS o VITALI amb els que tenim un acord de col.laboració.

No us oblideu de fer fotos de tot i guardar les peces danyades per si cal fer un peritatge a posteriori.

No és obligatori utilitzar els serveis de Cronos Asistencia o Grup Vitali, però la seva rapidesa i compromís els han convertit en els nostres partners de confiança.

Tenim connexió directe amb ells a través d’una plataforma digital.

Aquí és on ells pengen les fotografies i els vídeos al moment i això ens facilita poder veure bé els danys tan abans com després de la reparació.

També hi pugen els pressupostos detallats. Tot pensant sempre en ajudar a la tasca del pèrit.

Aquesta és una informació molt valuosa per a nosaltres per poder fer un bon seguiment i tramitació del sinistre.

Si necessiteu ASSISTÈNCIA EN CARRETERA i no recordeu el número de telèfon, podeu consultar-lo en aquest enllaç.

Ens retrobem d’aquí 15 dies. El 23 d’agost tornarem a estar a l’oficina.

Vídeo: l'incendi a Asproseat

El maig del passat 2019, l’Associació Asproseat, una de les gairebé 300 entitats que confien la seva seguretat a Social Partners, va patir un incendi molt greu. 

Restablir la normalitat després de viure un sinistre de grans dimensions és un repte d'una complexitat molt alta, i perquè no dir-ho, el que dóna sentit a la feina que fem cada dia.

Hores i més hores que ens ha permès poder ajudar a Asproseat a sortir d'un moment de gran Incertesa.

Una situació de caos que es pot remuntar a partir de dues bases: l'energia dels responsables de l'entitat i una assegurança ben feta.

És cert que les assegurances són difícils d'entendre, que les companyies usen un llenguatge complicat i força desconegut. 

Fins i tot els professionals amb més formació, i que exerceixen lideratges indiscutibles, desconeixen el detall de les cobertures que els poden salvar d'un tancament.

Per aquest motiu, a Social Partners hem aprofitat aquest temps de confinament per desenvolupar presentacions digitalitzades que us ajudaran  a traspassar la informació a totes les persones implicades en el funcionament de l’entitat. 

Però no només això, sinó que també estem dissenyant formacions sobre la gestió del risc, que aviat us podrem oferir a través de la Fundació Institut Social Partners.

Avui, ens fa il·lusió compartir amb vosaltres  un vídeo, de només tres minuts, sobre l’incendi que va afectar a l’Associació Asproseat i de com ho vam resoldre plegats.

Agraïm de cor les paraules del Ramon i l'Asun, els capdavanters d’aquest projecte que promou i defensa els drets de les persones amb discapacitat.

I sobretot els agraïm la confiança rebuda perquè vam poder estar al seu costat quan realment ens necessitaven.

Felicitació Nadal 2020-21
Estem al vostre costat

A Social Partners compartim la preocupació per la situació provocada pel COVID-19 i estem actuant seguint totes les mesures que indiquen les autoritats per prevenir-ne la seva transmissió.

Gràcies al procés de transformació digital que vam iniciar, utilitzem eines informàtiques que ens permeten disposar de tota la informació dels nostres assegurats a distància. Això ens possibilita seguir treballant amb la mateixa qualitat que sempre i donar-vos la màxima atenció a través dels canals de comunicació habituals, mail i telèfon.

Aquest fet, excepcional, no té en cap àmbit de la nostra societat una regulació específica, tampoc en el de les assegurances.

A Social Partners ens ho prenem seriosament i seguim les directrius que marca l’administració per no posar en risc a les persones del nostre entorn.

És una situació extraordinària i nova a la que caldrà respondre segons vagin avançant els fets, o potser encara millor anticipant-se al què pugui passar, observant bé què han fet altres països.

Nosaltres seguim treballant i, com sempre, estarem encantats d’ajudar-vos. No dubteu ni un segon a contactar-nos.

Felicitació Nadal 2019-20
Social Partners impulsa una Mostra inclusiva amb el mecenatge de l'obra de teatre Superabile


 
La companyia de teatre italiana Teatro La Ribalta va demostrar una vegada més que en l’art no hi ha limitacions i només s’imposa el talent.
Màrius Serra, escriptor i enigmista, va assistir a una de les sessions de l’obra i ho recull en un descriptiu article publicat a La Vanguardia:
Es dona la circumstància que quatre d’aquests sis professionals són, tècnicament, discapacitats en graus diversos, no pas menors: paràlisi cerebral en cadira de rodes, trastorn de l’espectre autista, Down. El títol juga amb les paraules perquè aquesta superhabilitat rebota amb discapacitat en italià (disabile), però també s’hi refereix. Durant l’hora de funció assistim a la representació d’un catàleg de prejudicis al voltant de la diversitat funcional, ergo de la diferència.
Cliqueu a la imatge si voleu llegir l'article sencer, us el recomanem!

 
 
 
 
 

Social Partners, una corredoria compromesa amb el teatre inclusiu


L’autora del cartell d’aquest any, Carme Solé Vendrell, Jaume Escala, cantautor, el director artístic de la Mostra Igualada, Pep Farrés i el director de Social Partners, Jaume Serarols.
 
Social Partners és una corredoria d’assegurances que ofereix cobertures dissenyades per a entitats del tercer sector que treballen per facilitar la integració de les persones amb risc d’exclusió.
El compromís amb el teatre inclusiu va néixer a partir de la recerca d’un projecte que pogués  fer confluir l’objectiu de la corredoria, “protegir a qui més ho necessita”, i la passió del seu director, el teatre.
Amb aquest objectiu, el director i fundador de Social Partners, Jaume Serarols, va decidir impulsar la presència de les companyies de teatre inclusiu als Festivals de teatre propers. Fins ara ha col·laborat a la Mostra Igualada i al Festival de Teatre de Tàrrega.
La bona acollida de la proposta, per part de l’equip del Festival de la Mostra Igualada, ha permès crear, amb els anys, un especial vincle de col·laboració que, en aquesta edició, es consolida amb el retorn a Igualada de Teatro La Ribalta, la companyia de referència de teatre inclusiu a Europa.
Sempre validades per l’equip de direcció artística de la Mostra Igualada, la qualitat tècnica de les obres  ha estat una condició essencial per mantenir la determinació del mecenatge. La proposta d’aquest any  és Superabile. Quatre actors, dos d’ells en una cadira de rodes, s’expliquen amb lleugeresa i ironia, els seus somnis, la pèrdua d’autonomia, les mirades dels altres o la manca d’intimitat. En definitiva, la quotidianitat de les persones amb discapacitat.
L’obra es podrà veure el proper dissabte 6 d’abril en tres sessions: a les 10:00 h, a les 12:00 h i a les 18:00 h de la tarda, a l’espai de les cotxeres dels Moixiganguers. Però, a més a més, a les 13:00 h del migdia, la directora de la companyia, Paola Guerra, explicarà com treballa i gestiona les diferents realitats dels actors i actrius que formen el grup que dirigeix. El format serà una entrevista/tertúlia oberta al públic i professionals.

Sis anys al costat de la Mostra

Social Partners va començar a col·laborar a la Mostra Igualada l’any 2014. A partir del 2016 el mecenatge es va concretar amb la proposta presentada per Teatro La Ribalta.
La col·laboració prenia el sentit que Jaume Serarols buscava: “no volíem fer una aportació econòmica i prou, volíem que el retorn anés més enllà”.

Teatro La Ribalta va ser per primera vegada a La Mostra d’Igualada amb Hansel i Gretel. Aquesta obra va evidenciar la força interpretativa dels actors i actrius amb discapacitat.

L’any passat tornàvem a emocionar-nos amb l’espectacle Diario di un brutto Anatroccolo de Factory Compagnia, on una ballarina capgirava el món davant un públic desbordat.
En aquesta edició la col·laboració s’estreny i Social Partners i la Mostra tornen a portar la companyia italiana Teatro La Ribata amb Superabile. Una proposta que parla de discapacitat des de la bellesa i la nuesa del teatre i que compta també amb el suport de l’Associació Familiars d’Àuria, que acolliran els integrants de la companyia a les seves llars.

Felicitació Nadal 2018-19

Ilustració: Fundació Estimia

 

Estimo la quietud dels jardins
i les mans inflades i vermelles dels manobres.

Estimo la tendresa de la pluja
i el ps insegur dels vells damunt la neu.

Estimo els arbres amb dibuixos de gebre
i la quietud dels capvespres vora l'estufa.

Estimo les nits inacabables
i la gent que s'apressa sortint del cinema.

L'hivern no és trist:
És una mica malenconiós,
d'una malenconia blanca i molt íntima.

L'hivern no és el fred i la neu:
és un oblidar la preponderància del verd,
un recomençar sempre esperançat.

L'hivern no és els dies de boira:
és una rara flexibilitat de la llum
damunt les coses. L'hivern és el silenci,
és el poble en silenci,
és el silenci de les cases
i el de les cambres
i el de la gent que mira, rera els vidres,
com la neu unifica els horitzons
i ho torna tot
colpidorament pròxim i assequible

 

Poema: Miquel Martí i Pol

 
 

Shoppout - 5% al Projecte Social Ramón Noguera

No et perdis el Shoppout de Primavera a Girona, del 3 al 6 de maig.
El 5% del guanys de les marques de moda es destinen al projecte social de la Fundació Ramon Noguera.
Trobaràs més informació aqui: www.shoppout.cat/
 

URGÈNCIES 24H

    Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
    Social Partners S.L. Corredoria d'Assegurances
    cross-circle
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram